TÄRKEÄ TIEDOTE: TATAMISALI SULJETTU JA KAIKKI HARJOITUKSET PERUUTETTU 14.12.2020-10.1.2021
 
COVID- tartuntatilanteen kiihtyessä Naantalissa, on Naantalin kaupunki päättänyt sulkea liikuntatilat käytöstä kokonaan 14.12.2020-10.1.2021 välisenä aikana.
Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki harjoitukset, myös lasten ryhmien, on yllä mainitulla ajanjaksolla peruutettu ja seuramme siis jää aikaistetulle joulutauolle.
Pienet lasten joulutervehdykset ja joulun toivotukset voi tänään 14.12.2020 noutaa klo 17:00 alkaen ohjaajiltamme liikuntahallin pihalta.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!
Terveisin Naantalin Taekwondo ry

TIEDOTE - NUORTEN JA AIKUISTEN HARJOITUKSET TAUOLLE 3.12. ALKAEN
Huomenna 3.12.2020 voimaan astuvia alueellisia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseen tähtääviä suosituksia ja rajoituksia seuraten, Naantalin Taekwondo ry:n Nuorten ja aikuisten harrastusryhmän harjoitukset asetetaan huomisesta alkaen koronatauolle joulukuun ajaksi. Nuorten ja aikuisten harjoittelua jatketaan jälleen tammikuussa, mikäli sen hetkiset voimassaolevat suositukset ja rajoitukset sen sallivat. Lasten eli junioreiden harjoitukset jatkuvat aiemmin ilmoitetun mukaisesti viikolle 51 asti, jonka jälkeen aloitamme myös lapsille hyvin ansaitun joulutauon.
Hyvää ja turvallista joulun odotusta harrastajillemme ja kotiväelle!
Lisäksi lämpimät kiitokset kuluneesta, poikkeuksellisesta vuodesta.
Terveisin Naantalin Taekwondo ry
TIEDOTE - TOIMINTAOHJEET HARRASTAJILLE 2.11. ALKAEN
Naantalin kaupungin liikuntatilojen käytöstä annetun päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti sisäliikuntatiloissa edellytetään 2.11.2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin urheilu- ja liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Asiakkaat hankkivat kasvomaskinsa itse ja maskin tulee olla puettuna saavuttaessa sisäliikuntatiloihin. Maskia tulee käyttää aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa, katsomoissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Lisäksi aiemmin 13.10. sivullamme julkaistu ohjeistus Tatamisaliin ja -salista kulkemiselle on voimassa jatkossakin. Tarpeeton oleskelu liikuntatilojen käytävillä ja pukuhuoneissa on kiellettyä. Pukuhuoneisiin ja käytäville ei voi tulla odottelemaan oman vuoron alkua tai vaihtamaan kuulumisia muiden liikkujien/saattajien kanssa. Lapsen on toivottavaa saapua sisätiloihin yksin (ihan pienimmillä voi olla saattaja mukana). Lapsen saattajalta edellytetään kasvomaskin käyttöä. Muistetaanhan edelleen, että harjoituksiin tullaan muiden harjoittelijoiden sekä ohjaajien turvallisuuden varmistamiseksi vain täysin oireettomana ja hyvästä käsihygieniasta huolehtien. Kiitämme yhteistyöstä ja ymmärryksestä COVID-19 pandemian aiheuttaneiden turvallisuustoimenpiteiden ympärillä.


KUKKIWON WORLD TAEKWONDO HEADQUARTERS 10/2020
Poomsae ( youtube )
KUKKIWON WORLD TAEKWONDO HEADQUARTERS Poomsae ( youtube )

Kamppailulajien yhteiset ohjeet seuraharjoitteluun 7.10.2020 alkaen 10/2020
Kamppailulajien yhteiset ohjeet seuraharjoitteluun
Kamppailulajien yhteiset ohjeet seuraharjoitteluun 7.10.2020 alkaen.

Alkeiskurssit syyskuu 2020 9/2020
Syyskuu 2020 Alkeiskurssit alkavat Ilmoitus (pdf).

Uusi logo 9/2020
Naantalin Taekwondo seuran uusi logo.

Naantalin Taekwondo
Harkitsetko uuden harrastuksen aloittamista? Hyviä uutisia niille, jotka haluaisivat aloittaa uuden harrastuksen mutta uskovat olevansa siihen jo liian vanhoja Koskaan ei ole liian myöhäistä. Aikuinen oppii sen minkä lapsikin. .

Naantalin Taekwondo Facebookissa
Klikkaa ja käy tarkastamassa uusimmat julkaisut ja tykkäykset.

Naantalin Taekwondo
Tervetuloa treenaamaan .